In de weken dat de contactberoepen niet hun werkzaamheden uit mochten voeren, heb ik niet stilgezeten. Wat zou ik nog toe willen voegen in mijn massagepraktijk? Wat zou er nog verbetert kunnen worden? doTERRA kwam op mijn pad en toen ik me daarin ging verdiepen werd ik steeds enthousiaster. Een nieuw idee was geboren. Massage en doTERRA!

Nu zul je wel denken maar dat is er toch al! Ja en nee. Ja, het bestaat sinds 2008 en nee het word vaak in de privésfeer gebruikt. Ik wil het gaan combineren met massage.

Er zijn oliën die gebruikt kunnen worden om een ontspannende werking te creëren en een goede nachtrust te bevorderen zoals bijvoorbeeld Lavendel. Er zijn ook oliën die gebruikt kunnen worden om spanning en stress te verminderen wat een rustgevende werking heeft zoals AromaTouch maar ook bijvoorbeeld Deep Blue om na een lange werkdag of een intensieve workout te gebruiken en nog veel meer. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

Nu ter introductie tot 30 juni 2020: een massage vanaf 60 minuten met gebruik van etherische oliën wat op dat moment geschikt voor je is (dat gaan we vooraf samen bepalen). 60 minuten massage voor €47,50 i.p.v. €56,00. Wilt u langer van de massage genieten dan gelden er andere tarieven. Tijdens de massage staat een diffuser (vernevelaar) in de ruimte die ook een zeer aangename geur verspreidt.

Bent u ná de massage enthousiast geworden over de gebruikte oliën dan kunt u bij mij ook een aankoop doen.

Tot snel!