Zwangerschapsmassage

Hoera, je bent zwanger! Je zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd, waarin er veel verandert in je lichaam in een relatief korte periode. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals o.a. vermoeidheid, rug- en/of nekklachten, onrustige benen, minder goed slapen. Of misschien voel jij je héérlijk en ben je gewoon alleen maar toe aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap. Het is absoluut een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen én je te laten verzorgen.

Wanneer je een massage ontvangt maakt je lichaam oxytocine aan. Dit hormoon (ook wel knuffelhormoon genoemd) speelt een belangrijke rol bij gevoelens van vertrouwen en verbondenheid. Hoe meer oxytocine, hoe hoger je weerbaarheid tegen stress en verslaving. Je lichaam komt sneller tot rust en gevoelens van angst worden makkelijker onderdrukt. Massage geeft groot & klein dus een geborgen en veilig gevoel!

Een zwangerschapsmassage brengt jou en je kindje rust. Als het na verloop van tijd niet meer prettig is om op je buik te liggen, dan zal de massage in zijligging en op de rug worden gegeven. Massage op een stoel behoort ook tot de mogelijkheden.

⇒ Tip! Zwangerschapsmassage workshop
Boek een zwangerschapsmassage workshop, en betrek zo de vader/partner bij de massage! De partner kan dan de zwangere aanstaande moeder masseren. Hij/zij leert dan op een veilige manier pijnen te verlichten of spanningen te doen verminderen. De workshop zal maximaal 90 minuten in beslag nemen, en is zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Bel 06-1010 2098 of mail me op info@hellasmassage.nl

⇒ 10 euro korting op workshop babymassage!
Boek je een zwangerschapsmassage, dan ontvang je 10 euro korting op de workshop babymassage.