Hotstone massage

  • Hot stone massage

Hotstone massage is verrassend, heilzaam en uniek. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van ±45 á 50ºC worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen zal de genezende warmte-energie diep in gewrichten en spieren doordringen.

De warmte van de hotstone stenen dringt door in de spier en verlicht spanningen. Dit vergroot het gevoel van welzijn en geeft de sportmasseur ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.

De hotstone massage is bij uitstek geschikt tegen vermoeidheid en stress en is ook een weldaad voor mensen met acute en chronische spierproblemen of zenuwpijnen en gewrichtsklachten zoals reuma. Het werkt goed bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam en is vooral geschikt voor mensen met rug- en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, burn-out of algehele moeheid. Ook is deze massage rustgevend voor mensen met ADHD en pijnverminderend bij fibromyalgie.

De hotstone massage is een bijzondere ervaring op zich, waaruit je vele dagen later nog energie put, ook als je geen klachten hebt. Hotstone massage is per definitie zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen!