Even voorstellen…

Ik ben Hella van der Heijden. Massagetherapeute van beroep. Nadat ik in 2004 ben geslaagd voor mijn opleiding NGS-sportmassage ben ik direct een eigen massagepraktijk gestart; En dat is nu ondertussen 20 jaar geleden, iets waar ik ontzettend trots op ben.

Sinds 2018 gediplomeerd Guashatherapeute. Dat is een Oosterse geneeswijze dus sluit mooi aan bij de westerse kijk op lichamelijke klachten.

Ik vind het prettig om met mensen om te gaan, en laat ze graag ervaren hoe het is om een goede holistische massage te ondergaan. Iemand – door middel van de bewegingen van mijn handen – een ontspannende of juist een energie-opwekkende massage geven, geeft een goed gevoel; zowel voor mij als voor mijn cliënt. Geweldig!

De massages die ik geef zijn holistische massages ‘op maat’: afgestemd op (jouw) specifieke wensen en behoeftes.

Mijn opleidingen: