10-jarig bestaan Hella's Sportmassage

1 juni 2014: 10-jarig bestaan Hella’s Sportmassage: start feestmaand 1 juni!

Ruim 10 jaar geleden besloot Hella van der Heijden haar hobby en passie te bundelen en een eigen praktijk op te richten: Hella’s Sportmassage. Op 1 juni bestaat de praktijk 10 jaar. Om dit jubileum te vieren volgen er dit jaar diverse acties, startend in juni! 

Gezondheid, dát is waar het Hella om gaat. Na vele jaren sportlessen te hebben verzorgd vond zij het tijd om mensen op een andere manier van dienst te kunnen zijn. Van hieruit is de wens naar een opleiding tot sportmasseur ont­staan. Na een gedegen opleiding met een goede landelijke examinering van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is Hella in 2004 direct een eigen praktijk begonnen.

Bij Hella’s Sportmassage kun je terecht voor het gehele lichaam. Naast ontspanningsmassage en massage speciaal gericht op mensen met hoofdpijn, is behandeling van rug/nek en benen Hella’s specialiteit. Worden de dagen weer kouder, dan maakt men dankbaar gebruik van de hotstone-massage.

Veel mensen ondervinden tegenwoordig stress, wat zich dan uit in last van rug, nek en schouders.

Júist dan is sport- of ontspannings­massage op regelmatige basis bij uitstek de geschikte behandeling om zo probleemloos mogelijk door het leven te gaan. Dit voorkomt tevens ziekteverzuim.

Sport is en kan een zware belasting voor je lichaam zijn. Zeker naarmate je ouder wordt, wordt de tijd om te herstellen steeds langer. Ga je weer trainen terwijl je nog niet helemaal hersteld bent, dan stapelen de afvalstoffen zich, op celniveau, op in je spieren. De welbekende ‘knopen’ kunnen je dan ongemak geven en je sport­prestaties zelfs doen dalen.

Hella: “Geen dag is hetzelfde. En het leuke is dat ik zo verschillende mensen ontmoet en ze ook nog kan helpen. Bij mij krijg je massage op maat. Aan de hand van de klacht of doelstelling word er gericht een behandelplan opgezet. Mijn klanten krijgen naast een goede en stevige massage ook aandacht, respect en privacy. Verder verzorg ik massages aan huis.”

Like de facebookpagina om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en wetenswaardigheden, kijk op de website of bel 0610102098.