Massage voor twee! Een workshop voor o.a. partners, vrienden, vriendinnen, moeder-dochter.

Heb je altijd al eens een goede massage van je partner willen hebben? Of zou je zelf een goede massage aan je partner willen geven? Dat kan een ontspanningsmassage zijn maar misschien wil je liever leren hoe je die stressknobbels bij je partner effectiever kunt masseren? Dan is de workshop Massage voor twee de uitkomst. Tijdens deze workshop, die één op één gegeven word, leer je de fijne kneepjes van massage en word je direct bijgestuurd.

De Workshop Massage voor twee word op maat gegeven. Dit betekent dat voorafgaand aan de workshop voor mij onduidelijk is welke massagegrepen ik je ga leren. Ik werk geheel op de vragen die in het moment worden gesteld. Bij deze workshop zit dus geen handleiding bij. Je bent natuurlijk wel geheel vrij om notities te maken. Dus neem pen en papier mee.

Tijdens deze workshop leer je elkaar masseren via verschillende massagetechnieken. De massagetechnieken die tijdens de workshop met name toegepast worden, komen voort uit de klassieke massage en de sportmassage. Wil je dit op het gebied van ontspanning of liever wanneer iemand vaak last heeft van bepaalde klachten. Het kan allemaal. Een workshop precies op maat!

Massage voor twee voor de duur van 2 uur á € 115,00 incl. een leuke attentie en ondersteuning voor vragen na de workshop.

Inclusief massageolie, water en kruidenthee. Graag zelf 2 grote badlakens meenemen. Actie is geldig tot en met 13 februari 2021.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *