Even voorstellen…

Ik ben Hella van der Heijden. Sportmasseur van beroep, maar ook op andere manieren gepassioneerd van sport. Iets wat ik erg graag doe is sporten in de buitenlucht. Door weer en wind lekker gaan hardlopen óf Nordic Cross Skating.

Nadat ik in 2004 ben geslaagd voor mijn opleiding NGS-sportmassage ben ik direct een eigen massagesalon gestart; iets waar ik ontzettend trots op ben.

 

Ik vind het prettig om met mensen om te gaan, en laat ze graag ervaren hoe het is om een goede massage te ondergaan. Iemand – door middel van de bewegingen van mijn handen – een ontspannende of juist een energie-opwekkende massage geven geeft een goed gevoel; zowel voor mij als voor mijn cliënt. Super is dat!

 

De massages die ik geef zijn massages ‘op maat’: afgestemd op (jouw) specifieke wensen en behoeftes.

 

Mijn opleidingen: